Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Haziran 2022 07:53 - Güncelleme : 29 Haziran 2022 09:14

Son dakika! İçişleri Bakanı Soylu duyurdu: 4 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari Kırıkdağ Köyü kırsalında komando birliklerince J-İHA ve J-SİHA destekli operasyonda 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Son dakika! İçişleri Bakanı Soylu duyurdu: 4 terörist etkisiz hale getirildi
eren abluka,operasyon,terörist

Türkiye'nin terörle mücadelesi büyük bir kararlıkla sürüyor. Gerek sınır içinde gerek ise sınır dışında teröristlere rahat nefes aldırmayan kahraman askerlerimiz bir başarılı operasyona daha imza attı. Eren Abluka-2 operasyon bölgesinde tespit edilen 4 terörist öldürüldü. Başarılı operasyonu sabah saatlerinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu duyurdu.

4 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, EREN Abluka-2 operasyonu kapsamında Hakkari Kırıkdağ köyü kırsalında 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

"KAÇAMAYACAKSINIZ"

Bakan Soylu, sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda, "Kaçamayacaksınız! EREN Abluka-2'de; Hakkari Kırıkdağ Köyü kırsalında 28 Haziran'da JÖH ve Jandarma Komando birliklerince J-İHA ve J-SİHA destekli operasyonda 4 terörist daha silahlarıyla birlikte etkisiz! Kahraman evlatlarımıza tebrikler" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1542004703143378944

ÇOK SAYIDA EKİPMAN ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonda, M16 silah ile 5 M16 şarjörü, 2 kalaşnikof silah ile 9 kalaşnikof şarjörü, 4 el bombası, termal şemsiye, uyku tulumu, sırt çantası, 3 panço, 3 termal kıyafet ile muhtelif yaşam malzemeleri ele geçirildi. İçişleri Bakanlığı bölgede operasyonların devam ettiğini bildirdi.

Son dakika! İçişleri Bakanı Soylu duyurdu: 4 terörist etkisiz hale getirildi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...