Tgrt Haber
28 Nisan 2022 09:32 - Güncelleme : 28 Nisan 2022 11:12

Son dakika: Eren Abluka-7 operasyonu başlatıldı

Son dakika haberleri: İçişleri Bakanlığınca Tunceli’de 622 Personelin katılımıyla Eren Abluka-7 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu Operasyonu başlatıldı

Son dakika: Eren Abluka-7 operasyonu başlatıldı

PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Tunceli ilinde “Eren Abluka-7 (Tunceli-Buzlutepe) şehit J.Uzm.Çvş. Burak Tortumlu” operasyonu başlatıldı.

622 PERSONEL 40 OPERASYONEL TİM GÖREVDE

Operasyonda Tunceli İl Jandarma Komutanlığınca; Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Komando ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 622 personel 40 operasyonel tim görev alıyor. 

Son dakika: Eren Abluka-7 operasyonu başlatıldı

Operasyonun 1’inci gününde, Tunceli ili Buzlutepe bölgesinde yapılan arama ve tarama faaliyetinde tespit edilen 5 sığınakta çok sayıda örgütsel doküman ve yaşam malzemesi ele geçirildi. 

Son dakika: Eren Abluka-7 operasyonu başlatıldı

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Abluka Operasyonları, halkımızın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarıyla devam ediyor.

SALDIRI HAZIRLIĞINDAKİ 12 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Öte yandan, Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerine saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen 12 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1519569514492571648

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...