Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Ocak 2021 23:16

Eren Bülbül'ün hayatı beyaz perdeye taşınıyor: İyi ki varsın Eren

Trabzon'un Maçka ilçesinde terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayatı, TRT tarafından çekimlerine başlanan sinema filmiyle beyaz perdeye taşınıyor.

Eren Bülbül'ün hayatı beyaz perdeye taşınıyor: İyi ki varsın Eren
eren bülbül,kesişme,Ferhat Gedik,Kesişme; İyi ki Varsın Eren

2021 yılında vizyona girecek filmin ilk tanıtımı, Eren Bülbül’ün doğum gününde TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren’in sosyal medya hesabından paylaşıldı.

TRT, Eren Bülbül’le birlikte şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’e ‘iyi ki varsınız’ diyebilmek adına hayatlarını konu edinen sinema filminin çekimlerine başladı.

“HER AN İYİLİKLE ANILACAKSIN”
“Kesişme; İyi ki Varsın Eren” ismiyle beyaz perdeye taşınacak filmin duygulandıran ilk tanıtımını TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, “Eren Bülbül’ün doğum günü bugün. Yaşasaydı 19 yaşında olacaktı. 15 yaşında şehit oldu. Eren Bülbül’ün hayatını anlattığımız sinema filmimizin çekimlerine başladık. Her an iyilikle anılacaksın. #iyikivarsınEren” ifadeleriyle sosyal medya hesabından paylaştı.

TRT ve gişe rekortmeni "Ayla", "Müslüm" ile "Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu" gibi başarılı yapımlara imza atan Mustafa Uslu tarafından hazırlanan “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” sinema filminin yönetmenliğini Özer Feyzioğlu, müziklerini ise Fahir Atakoğlu yapıyor.

PKK’lı teröristlerle, kahraman Mehmetçiğin girdiği çatışmada hayattan kopan Eren Bülbül ve onu korumak için vücudunu siper ederek şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hayatını konu edinen film 2021 yılında vizyona girecek.

TÜRKİYE’Yİ YASA BOĞMUŞTU
Trabzon'un Maçka ilçesi 11 Ağustos 2017 tarihinde PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını güvenlik güçlerine ihbar ederek çıkan çatışmada korkusuzca Mehmetçiğin yanında duran 15 yaşındaki Eren Bülbül ve onu kurşunlardan korumak için üzerine atlayıp siper olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik şehit edilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...