Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Ağustos 2016 15:12

Erhan Çelik milleti Erdoğan’a şikâyet etti

TRT’nin tartışılan spikeri Erhan Çelik, devlet kanalında yayına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a milleti ve medyayı şikâyet etti. Çelik’in bu “fırsatçılığı” üzerine sosyal medyada tweet yağdı.

Erhan Çelik milleti Erdoğan’a şikâyet etti
erhan çelik trt,erhan çelik erdoğan,gülben ergen,

Milletin tepkisinin gerçek nedeninden bahsetmeyip masumu oynayan Erhan Çelik, darbe teşebbüsüne karşı o gece etten duvar örerek darbeyi bastıran, ülkesini kurtarmak için canını hiçe sayan milleti ve medyayı bir dedikoducu üslubuyla Cumhurbaşkanına çekiştirdi, "Bana ve eşime iftira atıyorlar " dedi.

Oysaki milletin yazdığı her şey ispatlı ve belgeliydi, iftira değil.

Çelik’in böylesine hayati meselelerin konuşulduğu bir programda kişisel meselesini gündeme getirmesi gerek halktan, gerek medya dünyasından büyük tepki topladı .

Sosyal medyada en dikkat çeken mesajlar "Sende biraz gurur olsa durmazsın" şeklinde.
Erhan Çelik milleti Erdoğan’a şikâyet etti

"Er ya da geç gerçekler ortaya çıkacak" diyen kullanıcılardan bazıları, "Hiçbir şey iftira değil, fırsat verilirse ispatlarız, her yazılan gerçektir, bunu Erhan Çelik de çok iyi biliyor" şeklinde meydan okudu.

Erhan Çelik milleti Erdoğan’a şikâyet etti

Akıllardaki en büyük soru ise Erhan Çelik konusunda millet neden acaba bu kadar tepkili? 

Cevap ise sosyal medyadaki yorumlarda belli…
 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...