Tgrt Haber
30 Haziran 2022 16:15 - Güncelleme : 30 Haziran 2022 16:16

Erzurum’da ayı dehşeti: Çobanın parçalanmış cesedi bulundu

Erzurum’un Olur Hükam köyünde kendisine saldıran ayıyı tüfekle vuran çoban saldırıdan kurtulamadı. Yaralı ayının vücudunu parçaladığı çoban olay yerinde can verdi. Çobanın vurduğu ayının da ölüsü derede bulundu.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Bölge sarp kayalık olduğu için ekipler güçlükle olay yerine ulaşabildi.
ayı,çoban
Bölge sarp kayalık olduğu için ekipler güçlükle olay yerine ulaşabildi.

Erzurum’un Olur Hükam köyünde beyaz ayı çobana saldırdı. Çobanın av tüfeği ile vurduğu ayı da çoban da öldü.

AYIYI AV TÜFEĞİ İLE VURDU

Hükam köyünde Çobanlık yapan 5 çocuk babası 44 yaşındaki Fatih İlhan dün öğle saatlerinde Vank deresinde koyunları otlatırken beyaz ayı ile karşılaştı. Çoban kendisine saldıran beyaz ayıyı av tüfeği ile vurdu. Yaralı ayı çobana saldırmaya devam etti.

Vücudunun muhtelif bölgeleri parçalanan çoban hayatını kaybetti. Yaralı beyaz ayı da bölgede dere içerisinde ölüsü bulundu.

PARÇALANMIŞ CESEDİ BULUNDU

Çobandan haber alamayan yakınları ve komşuları durumu Jandarma ve AFAD’a bildirerek yardım istedi. Olur İlçe Jandarma ekipleri, Erzurum JAK ekipleri ve AFAD ekipleri çobanı bölgede aramaya başladı. Gece görüşlü drone destekli bölgede geniş çaplı arama yapıldı.

El fenerleri desteği ile kırsalda arama yapan ekipler gece yarısı Fatih İlhan’ın parçalanmış cesedine ulaştı. Ekiplerin bölgedeki incelemeleri sırasında çobana saldıran beyaz ayının da derede öldüğü belirlendi.

Erzurum’da ayı dehşeti: Çobanın parçalanmış cesedi bulundu

CENAZESİ GÜÇLÜKLE İNDİRİLDİ

Jandarma olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları incelemenin ardından çobanın cenazesi ceset torbasına konularak sarp kayalıklardan aşağıya indirdi. Bölge sarp kayalık olduğu için ekipler güçlükle olay yerine ulaşabildi.

Helikopter ile alınacak cenaze otopsi yapılmak üzere adli tıp merkezine götürülecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Şenol 1 Temmuz 2022 07:34

Rahmetli ye ayı vurduğu için ceza gelmesin

Sonraki Haber Yükleniyor...