Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 May 2014 15:42

Erzurum'da cinnet vahşeti

Erzurum'un Karayazı İlçesi'nde oturan 50 yaşındaki Necati Aktepe, gelini 27 yaşındaki Özlem Aktepe'yi tabancayla öldürüp, oğlunu yaraladıktan sonra canına kıydı.

Erzurum'da cinnet vahşeti
erzurum, cinnet, necati aktepe, özlem aktepe, gelinini öldürdü, kadın cinayeti

Olay, bu sabah Karayazı İlçesi'ne 20 kilometre uzaklıkta bulunan Çayırbeyli Köyü'nde meydana geldi. Evli ve 3'ü erkek 8 çocuk babası Necati Aktepe, 2 yıllık evli olan oğlu Sedat Aktepe ve gelini Özlem Aktepe ile evde otururken tespit edilemeyen nedenle tartıştı. Tartışma ardından tabancasını çıkaran Necati Aktepe, gelini 27 yaşındaki Özlem Aktepe'ye ateş etti. Oğluna 1 el ateş eden Necati Aktepe yan odaya geçerek burada silahı başına dayayıp canına kıydı. Ağır yaralı olan Özlem Aktepe ambulans helikopterle Erzurum'daki Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Özlem Aktepe, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı Sedat Aktepe de tedavi altına alındı. Necati Aktepe'nin cesedi otopsi yapılamak için aynı hastaneye getirildi. Jandarma olayla ilgii geniş çaplı soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...