Tgrt Haber
02 Haziran 2016 00:14

Erzurum'da terör operasyonu, 10 kişi tutuklandı

Erzurum'un Horasan ilçesinde gözaltına alınan 11 zanlıdan, aralarında DBP ilçe yöneticilerinin de bulunduğu 10 kişi tutuklandı.

Erzurum'da terör operasyonu, 10 kişi tutuklandı
erzurum, terör, operasyon,

Erzurum'un Horasan ilçesinde, "terör örgütü propagandası" yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan aralarında Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ilçe yöneticilerinin de aralarında olduğu 10 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında dün gözaltına alınan zanlıların Horasan İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye çıkarılan DBP ilçe yöneticilerinin de bulunduğu 10 şüpheli, "terör örgütü propagandası" yapmak suçundan tutuklandı. Bir zanlı ise adlı kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, soruşturma kapsamında 2 şüphelinin de arandığı öğrenildi.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "terör örgütü propagandası" yapılması ile ilgili yürüttükleri teknik ve fiziki takip sonucu, Horasan ilçesinde farklı adreslere dün düzenledikleri eş zamanlı operasyonda 11 kişiyi gözaltına almıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...