Tgrt Haber
28 Ocak 2022 12:59

Erzurum’da üçüncü çığ, 10 araç mahsur kaldı

Erzurum'da düşen çığ sonucu 10 araç mahsur kaldı. Çok sayıda vatandaş zor anlar yaşarken Çat-Bingöl Yedisu karayolunu kapattı.

Erzurum’da üçüncü çığ, 10 araç mahsur kaldı
Erzurum Çat-Bingöl karayolu,çığ,Çat-Bingöl Yedisu karayolu

Türkiye’de soğuk hava ve yoğun kar yağışı bazı bölgelerde olumsuzlukları da beraberinde getirdi. Sabah saatlerinde  Erzurum Çat-Bingöl karayoluna çığ düştü.

Çat-Bingöl Yedisu karayoluna dağ yamacından düşen kar kütlesi vatandaşlara zor anlar yaşatı.

Erzurum’da yaşanan üçüncü çığ felaketinde 10 araç ve çok sayıda vatandaş, karayolunda mahsur kaldı. sabah saatlerinden itibaren Çat Belediye yetkilerinden yardım isteyen vatandaşlar, çığ felaketinin yaşandığı yerde kurtarılmayı bekliyor.

Erzurum’da üçüncü çığ, 10 araç mahsur kaldı

YETKİLİLERE ÇAĞRI

Çığın düşmesiyle ana yolun ulaşıma kapandığını belirten vatandaşlar, “5 saattir burada kurtarılmayı bekliyoruz. Araçlarımızda hastalarımız var. bazıları hayvan taşıyor, soğuktan hayvanlar telef olacak. Çat Belediyesini aradığımızda kepçelerin gönderildiğini söylediler ama 5 saattir gelen yok. Çok sayıda araç mahsur kaldı burada. Yetkililerden yardım istiyoruz” dediler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...