Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Kasım 2016 12:27

Esad rejimi kara harekatı başlattı: Çok sayıfa ölü ve yaralı var

Muhaliflerin karşılık vermesiyle şiddetli çatışmaların yaşandığı bölgede çok sayıda ölü ve yaralının olduğu bildirildi.

Esad rejimi kara harekatı başlattı: Çok sayıfa ölü ve yaralı var
esad rejimi,kara harekatı,suriye,

Suriye'de Beşşar Esad rejimine ait birlikler, Lazkiye  kırsalındaki Türkmendağı (Bayırbucak Türkmen Bölgesi) ve Cebel Ekrad'a yönelik  geniş çaplı kara harekatı başlattı. 

Suriye Türkleri Derneği'nden alınan bilgiye göre, rejime ait topçu  birlikleri sabah saatlerinden itibaren Hatay'ın Yayladağı ilçesi sınırındaki  birçok noktayı havan ve füzelerle vurdu.Topçu birliklerinin atışlarından sonra rejim güçleri,  Türkmendağı'ndaki Kelez, Karamanlı ve Sarraf köyleriyle Cebel Ekrad'daki  Et-Tüffahiye bölgelerine yönelik kara harekatı başlattı.

ÇOK SAYIDA ÖLÜ VE YARALI VAR

Muhaliflerin karşılık vermesiyle şiddetli çatışmaların yaşandığı  bölgede çok sayıda ölü ve yaralının olduğu bildirildi.Karamanlı köyü ile Et-Tüffahiye mevkilerinin stratejik önem taşıdığı  belirtildi.Bölgedeki patlama sesleri Suriye sınırındaki Hatay'ın Yayladağı  ilçesinden de duyuluyor. Yayladağı, Suriye sınırının sıfır noktasında  bulunuyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...