Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Temmuz 2017 11:29

Eşek ve sıpası barınakta

Bugüne kadar sokağa bırakılan birçok hayvana kapılarını açan Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin son konuğu bu kez de eşek ve sıpası oldu.

Eşek ve sıpası barınakta
eşek sıpası,,eşek barınak

Sokakta kalan her hayvana sahip çıkan Çankaya Belediyesi bu kez de bir eşek ve sıpasını misafir ediyor. Bilkent-3 Sitesi içerisinde boş alanda bulunan eşek ve sıpasına ‘sahibi gelir’ düşüncesiyle birkaç gün site sakinleri tarafından bakıldı. Kimsenin gelmemesi üzerine haber verilen Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Reahabilitasyon Merkezi yetkilileri, hayvanları güvenli bir şekilde alarak barınağa götürdü.
Barınakta veterinerler tarafından kontrolü yapılan eşek şimdi yeni sahibini bekliyor. Çankaya Belediyesi yetkililerine teşekkür eden site sakinleri, “Sahibi gelir, bulur diye bekledik ama gelen giden olmadı. Çankaya Belediyesinin barınağına götürülecek ve sahiplendirilecek olması sevindirici” dedi.
Daha önce de barınakta bir eşeği misafir ettiklerini hatırlatan Çankaya Belediyesi barınak yetkilileri, “Veterinerlerimiz tarafından eşek ve sıpasının her türlü sağlık kontrolleri yapılacak. İlk bulgularda anne eşeğin gözünde katarakt tespit edildi, önce tedavisi tamamlanacak, daha sonra ise uygun bir sahip bulup yolcu edeceğiz” dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...