Tgrt Haber
06 Temmuz 2022 12:55 - Güncelleme : 06 Temmuz 2022 12:59

Esenler Kaymakamlığı açıkladı: 'Tecavüz' iddialarına yalanlama geldi

Esenler Kaymakamlığı tarafından, ilçede yabancı uyruklu kişilerce bir çocuğa tecavüz edildiği iddialarına yönelik açıklama geldi. Açıklamada, iddiaların gerçek dışı olduğu vurgulanırken bu tür paylaşımlara itibar edilmemesi konusunda vatandaşlara uyarıda bulunuldu.

Esenler Kaymakamlığı açıkladı: 'Tecavüz' iddialarına yalanlama geldi
Esenler,tecavüz,iddia,açıklama

Esenler Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, ilçede yabancı uyruklu kişiler tarafından bir çocuğa tecavüz edildiği yönündeki iddialar yalanlandı.

Yapılan açıklamada, "Bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan, 'İlçemizde yabancı uyruklu şahıslar tarafından bir çocuğa tecavüz edildiği' yönündeki iddialar gerçek dışıdır, ilçemizde bu şekilde bir olay yaşanmamıştır. Kamu düzeni ve güvenliğini bozmayı hedefleyen bu ve benzeri paylaşımlara itibar edilmemesi hususu kamuoyunun takdirine saygıyla sunulur" ifadeleri kullanıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...