Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Temmuz 2022 19:13 - Güncelleme : 05 Temmuz 2022 21:17

Esenyurt’ta aile katliamı: Annesini ve 2 kardeşini öldürüp intihara kalkıştı

Esenyurt'ta kardeşleriyle tartışan bir şahıs katliam yaptı. Tartıştığı 2 kardeşini ve araya giren annesini tabanca ile öldüren şahıs, aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Esenyurt’ta aile katliamı: Annesini ve 2 kardeşini öldürüp intihara kalkıştı
Esenyurt,cinayet

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde akşam saatlerinde aile katliamı yaşandı. Pınar Mahallesi'nde saat 17.45 sıralarında meydana gelen olaya göre; Ömer Orak ile kardeşleri Esra ve Yasin Orak arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Kısa sürede tartışmaya dönen kavgayı ayırmak için evdeki anneleri Nuray Orak araya girmeye çalıştı.

ANNE VE 2 KARDEŞE KURŞUN YAĞMURU

Bu sırada Ömer Orak, yanında bulunan tabanca ile annesi Nuray Orak ile birlikte kardeşleri Esra ve Yasin Orak’a ateş etti. Anne ve iki kardeşi olay yerinde hayatını kaybeden Ömer Orak ise kafasına sıkarak intihar girişiminde bulundu.

İNTİHAR GİRİŞİMİ SONRASI HASTANEYE KALDIRILDI

Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine aralarında özel harekat ekiplerinin bulunduğu çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede önlem alıp vatandaşları uzaklaştırırken, anne ve iki kardeşin hayatını kaybettiğini belirleyen sağlık ekipleri, intihar girişiminde bulunan Ömer Orak’ı ise ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı.

Polis ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları sürüyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...