Tgrt Haber
14 Kasım 2021 23:35

Esenyurt’ta feci kavga! Sopa ve satırlar havada uçuştu

İstanbul Esenyurt’ta iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Sopanın ve satırın havada uçuştuğu kavgada 4 kişi yaralanırken olay anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Esenyurt’ta feci kavga! Sopa ve satırlar havada uçuştu
Esenyurt,kavga,

İstanbul’un Esenyurt ilçesi Bağlarçeşme Mahallesi’nde meydana gelen olayda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı iki grup arasında sözlü tartışma yaşandı. Sözlü tartışmanın kısa sürede yerini kavgaya bırakması ile birlikte taraflar birbirlerine satır, sopa ve taşlarla saldırdı.  

ÇEVREDEKİ DÜKKANLAR ZARAR GÖRDÜ

Kavgayı ayırmak isteyen bir vatandaş ise havaya ateş açtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çıkan kavgada kargaşada yaralanarak yere düşen bir kişi, karşı gruptaki kişi veya kişiler tarafından satırla başından yaralandı. Toplam 4 kişi yaralanırken 1’inin durumu ağır olduğu belirtildi. Çevredeki dükkanların da zarar gördüğü kavga cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...