Tgrt Haber
30 Aralık 2021 17:47

Esenyurt'ta koca dehşeti: Elleriyle lüks aracı parçaladı

İstanbul Esenyurt’ta boşanma aşamasındaki eşi ile telefonda tartışan öfkeli koca dehşet saçtı. Eşinin lüks arabasını tabanca kabzası ve elleriyle parçalayan öfkeli koca bir süre sonra kendi arabasıyla otomobile çarptı. O anlar çevredeki bir vatandaşın telefonuna anbean yansıdı.

Esenyurt'ta koca dehşeti: Elleriyle lüks aracı parçaladı
İstanbul,Esenyurt,Öfkeli Koca,Kavga

İstanbul Esenyurt’ta Gökhan S. isimli öfkeli koca, boşanma şamasında eşinin evinin önüne geldi. Sokakta telefonla görüşmeye başladığı eşine sinirlenen adam, bir süre sonra sinir krizi geçirerek eşinin lüks aracına saldırmaya başladı.

ELLERİYLE TAMPONU SÖKTÜ

Tabancasının kabzası ile aracın camına vurmaya başlayan öfkeli koca, hızını alamayarak elleri ile arabanın tamponunu söktü. Olaydan hemen sonra cipine binen koca, sokaktan ayrıldı. Öfkeden deliye dönmüş adam ilerleyen dakikalarda ise yine sokağa gelerek arabası ile eşinin park halindeki aracına çarpıp olay yerinden kaçtı. 

KOCA DEHŞETİ KAMERADA

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, öfkeli eşi yakalamak için çalışma başlattı. Kısa sürede Gökhan S. yakalanırken, eşi Damla S.'nin şikayetçi olduğu öğrenildi. Olay çevredeki bir vatandaşın kamerasına anbean yansıdı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...