Tgrt Haber
29 Haziran 2022 08:55 - Güncelleme : 29 Haziran 2022 08:56

Esenyurt’ta korku dolu anlar: Kimyasal madde dolu tank devrildi

İstanbul Esenyurt’ta bulunan bir farikada kimyasal madde dolu olan tank devrildi. Tankın devrilmesiyle çevreye yayılan kimyasal madde kokusu korku dolu anlar yaşattı.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Özel kıyafetli AFAD ekipleri fabrika içine girerek etrafa saçılan kimyasal maddede ölçüm yaptı.
esenyurt,kimyasal,afad
Özel kıyafetli AFAD ekipleri fabrika içine girerek etrafa saçılan kimyasal maddede ölçüm yaptı.

Esenyurt'ta bir fabrikada içinde kimyasal madde bulunan tankın devrilmesi nedeniyle itfaiye ile AFAD ekipleri fabrika ve çevresinde çalışma yaptı. Kokudan etkilen bir itfaiye eri ise sağlık ekipleri tarafından ambulansta ayakta tedavi edildi.

KİMYASAL KOKU YAYILDI

Esenyurt Osmangazi Mahallesi 3143 Sokak’ta saat 01.00 sıralarında, fabrika içinde kimyasal maddeyle dolu olan bir tank henüz bilinmeyen nedenle devrildi. Tankın devrilmesi ile çevreye yoğun bir kimyasal koku yayıldı.

AFAD EKİPLERİ ÖLÇÜM YAPTI

Kokudan rahatsız olan vatandaşlar durumu itfaiye, AFAD, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, özel kıyafetli AFAD ekipleri fabrika içine girerek etrafa saçılan kimyasal maddede ölçüm yaptı.

Esenyurt’ta korku dolu anlar: Kimyasal madde dolu tank devrildi

KOKUDAN ETKİLENDİ

Kokudan etkilenen bir itfaiye eri ise ambulansta ayakta tedavi edildi. Sağlık ekipleri ise her ihtimale karşı olay yerinde hazırda bekledi. Polis ekiplerinin fabrika çevresinde güvenlik önlemleri devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...