Tgrt Haber
16 Haziran 2015 03:19

Esenyurt'ta korkutan yangın

Esenyurt’ta koli ve kutu imalatı yapan işyerinin depo bölümünde belirlenemeyen nedenden dolayı yangın çıktı.

Esenyurt'ta korkutan yangın
esenyurt, esenyurt yangın

Yangında can kaybı yaşanmazken, kağıt deposunu söndürülmesi için olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edildi. 
Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi Alüminyumcular Sanayi Sitesi’nde (ALKOP) bulunan koli ve kutu imalatı yapılan işyerinde saat 01.00 sıralarında henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Yangını fark eden güvenlik durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti. İtfaiye ekipleri yangını yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alabildi. Yanan depoda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Yanan işyerinin sahibi Mustafa Kemal Akkaya, yangını kendisini arayan güvenlik görevlilerinden öğrendiğini ve olay yerine geldiğini aktardı. Yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceğini dile getiren Akkaya, yangın sırasında işyerinde kimsenin bulunmadığı bilgisini verdi. Akkaya, yangında ölen ya da yaralananın olmadığını belirtti. 
Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...