Tgrt Haber
28 Ocak 2022 20:26

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu öldürülen Ece Erken’den yardım çığlığı

Beşiktaş Kulübü’nün eski yöneticisi ve Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıoğlu, Bakırköy’de uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti. Rize’de son yolculuğuna uğurlanan Yazıcıoğlu’nun eşi Ece Erken sosyal medya hesabından tetiği çektiği belirtilen Kadir Yasak’a katil diye seslenerek bulunması için çağrıda bulundu.

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu öldürülen Ece Erken’den yardım çığlığı
Şafak Mahmutyazıcıoğlu,ece erken,cenaze,sosyal medya

İstanbul Bakırköy’de önceki gün silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden ünlü sunucu Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Rize’de son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde gözyaşları sel olurken Ece Erken eşinin fotoğrafını biran olsun elinden bırakmadı. 

SON BAKIŞ YÜREK BURKTU

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun annesi Hacer Mahmutyazıcıoğlu ile eşi Ece Erken, Mahmutyazıcıoğlu'nun tabutu başında uzun süre gözyaşı döktü. Ece Erken’e, yanındaki arkadaşları destek olmaya çalıştı. Elinden bırakmadığı eşinin fotoğrafını öpen Erken’in, tabuta son bakışları da yürekleri burktu.

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu öldürülen Ece Erken’den yardım çığlığı

KATİLİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Polis ekipleri saldırganları yakalamak için inceleme başlatırken restoranda ve çevresinde güvenlik kameraları incelemeye alındı. Cinayetin ardından zanlıların yakalanması için çalışma yürüten İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri olaya karıştığı belirlenen 6 kişiden Uğur Can Bilge ve Gökhan Karakan isimli zanlıları gözaltına aldı. Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman isimli zanlıların ise yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu öldürülen Ece Erken’den yardım çığlığı

SUÇ DOSYASI KABARIK ÇIKTI

Güvenlik kameralarını incelemeye alanlar ekipler, Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman ve Uğur Can Bilge'nin olay yerinde olduğu, Kadir Yasak'ın Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu vurduğu tespit edildi. Mahmutyazıcıoğlu'nu öldüren 25 yaşındaki Kadir Yasak'ın üç defa kasten yarama suçuna karıştığı belirlendi. Gökhan Karakan'ın de kasten yaralama, parada sahtecilik, mala zarar verme suçu işlediği kayıtlara geçti.

ECE ERKEN ÇAĞRIDA BULUNDU

Cenaze sonrası sosyal medyadan paylaşım yapan Ece Erken, "Katil! Kadir Yasak. Kim yataklık ediyorsa o da o kadar suçlu! Bu arada Cundalı Yeşilköy Balıkçısı'na 5 dakikalık mesafede olan International Acıbadem neden 00:20 de trafik de yokken 40 dakikada ambulans yolluyor! Sizin insana verdiğiniz değer bu mu?" şeklinde isyan etti.

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu öldürülen Ece Erken’den yardım çığlığı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...