Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Mart 2016 17:30

Eşi şehit olmadan yazdıkları duygulandırdı

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen ve dün akşam toprağa verilen polis memuru Beker'in eşi Sümeyye'nin özel harekat polislerinin vatan sevgisi üzerine yazdığı yazı duygulandırdı.

Eşi şehit olmadan yazdıkları duygulandırdı
şehit, eş,

Şırnak’ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen ve cenazesi dün memleketi Çorum'da toprağa verilen polis memuru Emre Beker'in eşi Sümeyye Beker'in, yaklaşık 3 ay önce sosyal paylaşım sitesinde özel harekat polislerinin vatan sevgisi üzerine yazdığı düşünceleri yürekleri dağladı.

Evliliğinin 4'üncü yılında yaşadıklarını sosyal paylaşım sitesine aktaran Sümeyye Beker'in yürekleri dağlayan yorumunda şu ifadeler yer aldı:

"Eşim bana evlenme teklif ettikten sonra 'ben özel harekatçıyım, benimle evleneceksen işimle de evleneceksin, bir daha düşün öyle cevap ver' demişti. Ben tozpembe düşlerimle onun ne demek istediğini pek anlamamıştım ama yine 'Evet' demiştim. Şimdi anladım ki eğer bir özel harekatçı ile evliyseniz akşam yemeklerinizi yalnız yemeye mahkumsunuz, akşamları pencereden baktığınızda tüm evlerin ışıkları içerisinde eşlerinin de olduğu mutlu bir aile portresi hayal etmeye, geceleri hasta olduğunda ya da bir derdin olduğunda o derdini boş duvarlara anlatmaya, yalnız uyumaya, çocuklarına sürekli babasının geleceğini anlatmaya, çocuklarının hastalığı ile tek başına mücadele etmeye, en önemlisi bir evliliği tek başına yaşamaya mahkumsunuz. 'Çocuklar küçükken anlamaz' diyorlar ama babalar göreve, çocuklar hastaneye gidiyor. Doktor 'boğaz enfeksiyonu' deyip yolluyor ama biz biliyoruz babaya dayanamıyor, direnci düşüyor. Tek benim çocuğum mu? Hayır. Diğer arkadaşlarımın, tüm polis eşlerinin çocukları da öyle. Şikayetçi miyim? Hayır. Çünkü her zaman gurur duyacağım bir işi var. Bunları yaşayacağımı bilsem ve yine evlenme teklif etse yine yeniden 'Evet' derim. Tek isteğim artık temizlensin her yer. Biz eşlerimize, evlatlarımız babalarına kavuşsun."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...