Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Temmuz 2016 12:56

Eşi tarafından dövülen kadın hayatını kaybetti

Kızını bir düğünde erkek arkadaşıyla gören baba hıncını eşinden çıkardı. Öfkeli koca, düğün ortasında herkesin gözü önünde darp ettiği eşini daha sonra babasının evine bırakıp ayrıldı. Baba evinde fenalaşan 41 yaşındaki kadın, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı, kocası tutuklandı.

Eşi tarafından dövülen kadın hayatını kaybetti
ev, kadin cinayeti,

Olay, üç gün önce Karaman’ın Sarıveliler ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Anakız Dorum (41), kızı M.D. ile bir yakınının düğününe gitti. Düğünde Anakız Dorum’un kızı M.D. erkek arkadaşıyla karşılaşarak konuşmaya başladı. Kızının bir erkekle konuştuğunu duyan baba Salim Dorum (47), düğüne geldiğinde kızını, annesinin yakınında erkek arkadaşıyla konuşurken gördü. Duruma sinirlenen Salim Dorum, eşini ve kızını herkesin gözü önünde döverek darp etti. Baba Salim Dorum, daha sonra dövdüğü eşi Anakız Dorum’u babasının evine bırakarak ayrıldı. Olaydan bir gün sonra kaldığı babasının evinde fenalaşan anne Anakız Dorum, götürüldüğü Sarıveliler Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Gözaltına alınan baba Salim Dorum ise, çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak Ermenek Kapalı Cezaevine kondu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...