Tgrt Haber
20 Şubat 2015 09:49

Eşini demir sopa ile dövdü, vahşeti 11 yaşındaki kızı anlattı

Malatya’da eşini demir sopa ve çekiçle döverek öldüren İsmail Çalışkan’ın yargılandığı davada 11 yaşındaki kızı K., dehşet gecesini anlattı

Eşini demir sopa ile dövdü, vahşeti 11 yaşındaki kızı anlattı
malatya, İsmail Çalışkan,

Habertürk'ten Ferdi Durdu'nun haberine göre Malatya'nın Hekimhan İlçesi'nde 8 Nisan 2014'te İsmail Çalışkan (60), 54 yaşındaki eşi Fatma Çalışkan'ı demir sopa ve çekiç ile döverek öldürdü. Olayla ilgili İsmail Çalışkan'ın tutuklu olarak yargılandığı Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın önceki günkü duruşmasında cinayetin tek tanığı çiftin 11 yaşındaki kızları K., olayı anlattı.

Annesi ile babasının zaman zaman kavga ettiklerini ve babasının annesini dövdüğünü belirten küçük kız, olay gününü şöyle anlattı: "Babam yatakta olan anneme bir şey söyledi, ne söylediğini duymadım. Annem kalkıp ışığı açtı. Herhangi bir tartışma geçmedi. Annem ağır söz ya da küfür söylemedi. Babam bir şey söylemeden soba demiri ile anneme vurmaya başladı, sürekli vurdu. Annemi yatağa yatırıp durmaksızın vurdu. Annem babama karşı koyamadı. Annemin elinde bıçak yoktu ve babama saldırmadı. Babam önce soba demiriyle, daha sonra çekiçle vurmaya devam etti. Sonra onu sürükleyerek kilerin olduğu yere götürdü. Annem yerdeydi. Her tarafı kanıyordu. Ben de evdeki mavi havluyu alıp kanayan başına tuttum. Bu sırada babam çay demledi. Ekmek arasına peynir koyup yedi ve sonra evden ayrıldı. Ben babama eve gelmesini, korktuğumu söyledim. Ancak o eve gelmedi. Daha sonra jandarmayı aradım. Önce ambulans, ardından da jandarma geldi. Ben annemin başka bir erkek ile görüştüğünü hiç görmedim. Böyle bir olay olmamıştır. Ben o gece kapı sesi duymadım."

‘ALDATTI' DEMİŞTİ
Sanık İsmail Çalışkan ise önceki ifadelerinde "Eşim daha önce beni birkaç kez aldattı. Ancak buna rağmen eşimden boşanmadım. Eşim bıçakla üzerime saldırdı. Demir çubukla kendimi savundum. Daha sonra çekiç alarak eşime çok sayıda vurduktan sonra dışarıya çıktım" demişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...