Tgrt Haber
18 Temmuz 2022 11:47 - Güncelleme : 18 Temmuz 2022 11:52

18 yaşındaki doğum yapan eşini öldüren cani koca suçu kaynanasına attı

Denizli’de yeni doğan bebeğinin 18 yaşındaki annesi İrem Evren’i 5 el ateş ederek öldüren cani koca 40 gün sonra teslim oldu. Çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edilen cani koca, “Katil ben değilim kaynanam. Neden öldürdüğümü kaynanama sorun” dedi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 yaşındaki doğum yapan eşini öldüren cani koca suçu kaynanasına attı
Denizli,cinayet

Denizli’de geçtiğimiz ay meydana gelen olayda evli ve 1 çocuk annesi 18 yaşındaki İrem Evren ile eşi Ferhat Evren arasında kavga çıktı. Ferhat Evren tartışma sonrasında eşine 5 el ateş ederek öldürdü. Geçtiğimiz Ekim ayında aile içi şiddet nedeniyle mahkemeye başvuran İrem Evren’in alınan tedbir kararının ardından 3 gün sonra Cumhuriyet Savcılığına yeni bir dilekçe vererek şikayetinden vazgeçtiği ortaya çıktı. İrem Evren’in bu talebi üzerine tedbir kararının kaldırıldığı öğrenildi.

40 GÜN SONRA TESLİM OLDU

Jandarmanın yoğun çalışması sonucunda Ferhat Evren 40 gün sonra jandarma ekiplerinin yoğun çalışması sonucu ikna edildi ve teslim oldu. Karakola götürülen Evren işlemleri ardından komandolar eşliğinde çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edildi. Sevk edileceği esnada Evren’e "Neden yaptınız, neden öldürdünüz, niçin kaçtınız?" soruları yöneltilirken, Evren'in bu sorulara yanıtı ise "Katil kaynanam ben değilim. Ben pişmanım her şeyi Allah’a havale ediyorum. Kaynanama sorun” oldu.

SİLAHI KAYNANASI VERMİŞ

Kaynanasının azmettirdiğini iddia eden katilin babası Fasih Evren, “Babasıyım, o kadın benim 3 çocuğumu öldürdü. Torunum 20 günlük şu an devlette. Oğlumu da gelinimi de öldürdü. Ben önce Allah’ın adaletini sonra yargıya güveniyorum. Oğlum haksızsa ölsün çıkmasın. Silahı kaynanası kızına vermiş. Zaten çocuğumla konuştum diyor ki 'Hanım ilk önce silahı bana çekti. Elinde silahı görünce kendimi kaybettim' dedi. Benim ciğerimi yaktı 3 çocuğumu öldürdü” dedi.

18 yaşındaki doğum yapan eşini öldüren cani koca suçu kaynanasına attı

18 yaşındaki doğum yapan eşini öldüren cani koca suçu kaynanasına attı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...