Tgrt Haber
10 Ağustos 2022 09:40 - Güncelleme : 10 Ağustos 2022 21:11

Eşini öldüren katil kocadan arsız paylaşım: Gururlu hissediyor!

Çanakkale'de kayınpederinin evine gidip eşiyle konuşmak istediğini söyleyen koca, girdiği evde dehşet saçtı. Tüfekle eşini öldüren şahıs olay yerinden kaçarken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla pes dedirtti.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Eşini öldüren katil kocadan arsız paylaşım: Gururlu hissediyor!
Çanakkale,cinayet

Çanakkale’de dün akşam saatlerinde bir kadın daha erkek şiddetiyle hayattan koparıldı.

Acı olay Ezine ilçesine bağlı Seferşah Mahallesi Çay Sokak'ta meydana geldi. Dün saat 21.30 sıralarında kayınpederinin evine gelen Gencay Korur, eşi Ayşe Korur ile konuşmak istediğini söyleyerek eve girdi.

TÜFEKLE ÖLDÜRDÜ

Ayşe Korur’u tüfekle vuran Gencay Korur, daha sonra olay yerinden kaçtı. Yaralanan Ayşe Korur, Ezine Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ezine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Cinayetin ardından kaçan Gencay Korur’u yakalama çalışmaları ise devam ediyor.

FACEBOOK'TAN SKANDAL PAYLAŞIM

Gencay Korur, cinayetin ardından bir sosyal medya platformunda durum kısmında, ‘Gururlu hissediyor’ şeklinde yaptığı paylaşımda “Ayşe Korur Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Ben namusumu temizledim, herkese duyurulur” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...