Tgrt Haber
05 Temmuz 2022 22:31 - Güncelleme : 05 Temmuz 2022 22:44

Mersin'de aile faciası! Eşini ve çocuğunu öldürüp intihar etti

Mersin'de boşanma aşamasında olduğu öğrenilen 31 yaşındaki şahıs, önce eşini ardından 3 yaşındaki oğlunu tabancayla öldürten sonra aynı silahla intihar etti.

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Mersin'de aile faciası! Eşini ve çocuğunu öldürüp intihar etti
mersin

Mersin'de meydana gelen olayda, Ali Dilek (31), çıkan bir tartışma sonrası boşanma aşamasında olduğu öğrenilen eşi Nurgül Gülsoy Dilek'i (25) binanın 1. katındaki evlerinin yatak odasında tabancayla vurarak öldürdükten sonra, 3 yaşındaki oğlu Yiğit Dilek'i de evinin çıkış kapısının önünde aynı silahla öldürdü.

CİNNET GETİRDİĞİ İLERİ SÜRÜLDÜ

Cinnet getirdiği ileri sürülen Ali Dilek, ardından tabancayla başına bir el ateş ederek intihar etti. Silah sesini duyan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisin talebi üzerine olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri yardımıyla girilen evde, Dilek ailesinin cansız bedeni bulundu.

Olay Yeri İnceleme ve savcının yaptığı incelemelerin ardından cesetler otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Bu arada çiftin yakınları haber alarak geldikleri olay yerinde gözyaşlarına boğuldu.

Öte yandan, Ali Dilek'in yaralama ve uyuşturucu gibi suçlardan 7 ayrı suç kaydının olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...