Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 May 2022 14:37 - Güncelleme : 30 May 2022 14:42

Bir aile faciası daha: Boşanma aşamasında olduğu eşini öldürüp kızını yaraladıktan sonra intihar etti

Kocaeli’de boşanma aşamasında olduğu eşi ile tartışan bir kişi, eline aldığı tabanca ile eşi ve kızına kurşun yağdırdı. Ardından silahı kendisine doğrultularak intihar eden adam ile eşi kurtarılamazken yaralı kız çocuğu hastaneye kaldırıldı.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
Bir aile faciası daha: Boşanma aşamasında olduğu eşini öldürüp kızını yaraladıktan sonra intihar etti
kocaeli,cinayet,intihar

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde boşanma aşamasında olduğu iddia edilen eşi Güler Karslı ile tartışma yaşayan Turan Karslı cinnet getirdi. Eşi ve kızına kurşun yağdıran Karslı intihar etti.

KOMŞULAR İHBAR ETTİ

Çamlıtepe Mahallesi Sezer Sokak'taki evlerinde Turan Karslı ile boşanma aşamasında olduğu eşi Güler Karslı arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Turan Karslı, tabancayla eşi ve kızı Elif'e ateş açtıktan sonra intihar etti.

Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Turan Karslı ve eşi olay yerinde hayatını kaybetti, yaralı kızları ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...