Tgrt Haber
26 Eylül 2014 15:08

Eski AK Partili belediye başkanı bıçaklandı

Zonguldak'ın Kilimli İlçesi eski Belediye Başkanı Seçkin Özdemir bıçaklandı. Ağır yaralanan başkan tedaviye alındı.

Eski AK Partili belediye başkanı bıçaklandı
zonguldak, kilimli, eski ak parti belediye başkanı, seçkin özdemir, bıçaklanma, haber, haberleri,

Zonguldak’ın Kilimli İlçesi eski Belediye Başkanı ve Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Seçkin Özdemir, hastanedeki odasında, kendi döneminde de birlikte görev yaptığı Ak Partili Belediye Meclis üyesi Nurten Suiçmez’in eşi 65 yaşındaki Hüseyin Suiçmez tarafından bıçaklandı. Ağır yaralanan Dr. Özdemir hastanede tedaviye alınırken, Hüseyin Suiçmez gözaltına alındı.
Olay, bu sabah Zonguldak’ta Atatürk Devlet Hastanesi ek binasında, Başhekim Yardımcısı Dr. Seçkin Özdemir’in odasında meydana geldi. Geçen dönem Kilimli İlçesi’nde Ak Parti’den Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra 30 Mart’ta tekrar aday olduğu seçimi kaybeden Dr. Seçkin Özdemir, Başhekim Yardımcısı olarak eski görevine döndü. Dr. Seçkin Özdemir, odasına girdikten sonra yanına halen Ak Parti’den Kilimli Belediye Meclisi üyesi olarak görev yapan Nurten Suiçmez’in eşi Hüseyin Suiçmez geldi. İkili arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü ve Hüseyin Suiçmiz üzerinde taşıdığı bıçakla Dr. Seçkin Özdemir’e saldırdı. Dr. Özdemir, karın ve omuz bölgelerine aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralandı.
Saldırgan Hüseyin Suiçmez hastane polisi tarafından yakalanırken, ilk müdahalesi aynı hastanenin Acil Servisi’nde yapılan Dr. Özdemir, daha sonra Atatürk Devlet Hastanesi ana binasına sevk edildi. Ameliyata alınan Dr. Özdemir’in durumunun ağır olduğu bildirildi. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Korkut Eren, Dr. Seçkin Özdemir’in vücudunda 2 bıçak yarası olduğunu, ameliyatın ardından yoğun bakımda tedavisinin süreceğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...