Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ekim 2017 16:35

Eski CHP Genel Başkanı Baykal'ı ziyaretler sürüyor

Kalkınma Bakanı Elvan, eski bakanlardan Talay ve Yıldız ile eski DSP Genel Başkanı Türker, AÜ Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi'ne gelerek, Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin bilgi aldı.

Eski CHP Genel Başkanı Baykal'ı ziyaretler sürüyor
deniz baykal,,lütfi elvan,,hasta ,,ziyaret,

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, bir süredir Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesinde tedavi altında bulunan eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı ziyaret etti.

Baykal'ın tedavi gördüğü İbni Sina Hastanesi'ne gelen ziyaretçiler arasında, Kalkınma Bakanı Elvan, eski bakanlardan İstemihan Talay ve Taner Yıldız ile eski DSP Genel Başkanı Masum Türker de yer aldı.

Bakan Elvan, ziyaretinde Deniz Baykal'ın ailesine geçmiş olsun dileklerini sundu, yetkililerden bilgi aldı.

Elvan, ziyaretçi defterine, "Türk siyasetine çok önemli katkı sağlamış, vatanına, milletine, devletine ve ay yıldızlı al bayrağına sahip çıkmış Sayın Deniz Baykal'a geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur. Dualarımız sizinle." ifadelerini yazdı.

İstemihan Talay da Deniz Baykal ile eskiye dayanan dostlukları bulunduğunu belirterek, "Bizim çok eskiye, mülkiye yıllarına dayanan, hoca-öğrenci ilişkisinden kaynaklanan sevgi, saygı ve geçmişe dönük bir beraberliğimiz var. O nedenle Deniz Hocam'a geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Onun bir an evvel sağlığına kavuşması ve Türk siyasi hayatına, devlet hayatına yaptığı katkılara devam etmesini diliyorum." dedi.

Baykal'ın mücadeleci bir kişiliğe sahip olduğunu anlatan Talay, yaşadığı sağlık sorununu da aynı mücadele azmiyle aşacağına inancını ifade etti.

Masum Türker de hastanede Baykal'ın kızı Aslı Baykal'la görüştü. Ailenin moralinin iyi olduğunu aktaran Türker, Deniz Baykal'ın önemli bir siyasetçi olduğunu, onun fikirlerine, görüşlerine ve dünyaya bakışına ihtiyaç bulunduğunu kaydetti.

Türker, Baykal'ın sağlığına en kısa sürede kavuşması dileğinde bulundu.

"Doktorlardan aldımız haberler bizi sevindiriyor"

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız da hastanede Baykal'ın kızı Aslı Baykal'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaretin ardından Yıldız, ziyaretçi defterine şunları yazdı:

"Sağlık sıhhat temenni ediyorum. Doktorlardan aldımız haberler bizi sevindiriyor. İnşallah sağlığına kavuşacaktır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...