Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Şubat 2019 18:58

Eski Hacettepe rektörüne FETÖ'den iddianame

Eski Hacettepe Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Tuncer'in de aralarında bulunduğu 3 kişi hakkında FETÖ üyeliği iddiasıyla 15 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlenerek, mahkemeye gönderildi.

Eski Hacettepe rektörüne FETÖ'den iddianame
fetö,,hacettepe üniversityesi,,abdullah murat tuncer,

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, eski Hacettepe Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Abdullah Murat Tuncer'in de aralarında bulunduğu 3 kişi hakkında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliği iddiasıyla 15 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenleyerek, mahkemeye gönderdi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, eski Hacettepe Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Abdullah Murat Tuncer, eski Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ersin Fadıllıoğlu ve eski Hacettepe Teknokent genel müdürü Abdurrahman Güngör hakkındaki soruşturmayı tamamladı.

Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçları Soruşturma Bürosunca hazırlanan iddianamede, Tuncer, Fadıllıoğlu ve Güngör hakkında, "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istendi.

İddianame, Ankara 24. Ağır Ceza Mahkemesine gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...