Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Eylül 2021 21:00

Eski Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk imaj değiştirdi

6 Ağustos'ta affını talep ederek görevinden ayrılan eski Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yeni hayatına imaj değişikliğiyle başladı.

Eski Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk imaj değiştirdi
ziya selçuk,milli eğitim bakanı

2018 yılından beri sürdürdüğü görevini 6 Ağustos 2021 tarihinde bırakan eski Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk bambaşka biri oldu.

Görevden ayrıldıktan sonra kendisini bekleyen yeni projeler ve okumalar olduğunu söyleyen Ziya Selçuk, radikal bir kararla imaj değiştirdi. Bakanlığı boyunca sakalsız ve takım elbiseyle ekranlarda görülen Selçuk, sosyal medya hesabından yeni imajını paylaşıp şu ifadeleri kullandı:

"DERDİM YİNE ĞİTİM, YİNE ÇOCUKLAR

"Yoğun bir temponun içinden çıkınca insanlar 'Hoca, şimdi uzun uzun dinlenirsin herhalde' dediler. Aksine, daha çok çalışacağım dedim, ki şimdi tam da bu noktadayım. Derdim yine eğitim, derdim yine çocuklar, yine öğretmenler, yine aileler; çabam aynı çaba, kalem aynı kalem, tek fark kravat ve takım elbiseyle aramızın açılmış olması. Yoksa herkes bilir, öğretmen hep öğretmendir, okuldan çıkıp eve de gitse, emekli de olsa yine öğretmendir, nereye giderse gitsin öğrenmeye, paylaşmaya devam eder."

Eski Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk imaj değiştirdi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...