Tgrt Haber
28 Nisan 2019 02:32

Eskişehir'de kazada yaralanan polis 14 gün sonra şehit oldu

Eskişehir'de, 8 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ağır yaralanan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Halil Budak, 14 günlük yaşam savaşını kaybederek şehit oldu

Eskişehir'de kazada yaralanan polis 14 gün sonra şehit oldu
kaza,,şehit,,polis memuru,

Eskişehir´de, geçen 14 Nisan'da etkili olan dolu ve sağanak nedeniyle Ankara karayolu üzerinde trafik polisi aracı ve gelin arabasın da olduğu 8 araç zincirleme kaza yaptı. Kazada ağır yaralanan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Halil Budak, kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´nde 14 günlük yaşam mücadelesini kaybederek şehit oldu.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü önünde yarın resmi uğurlama töreni yapılacak olan şehit Halil Budak´ın cenazesinin memleketi Kütahya´nın Ağaçköy mezarlığında toprağa verileceği belirtildi.
Eskişehir'de kazada yaralanan polis 14 gün sonra şehit oldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...