Tgrt Haber
07 Temmuz 2022 12:03 - Güncelleme : 07 Temmuz 2022 12:28

Sokak ortasında kadına şiddet: Dövdü, yerde sürükledi, esnaf burnunu kırdı

İstanbul Fatih’te bir kişi otomobilinden inen yabancı uyruklu bir kadını sokak ortasında darp edip yerlerde sürükledi. Çevredeki bir esnaf kadını darp eden şahsın burnunu kırdı.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
istanbul,fatih,kadına şiddet,darp

İstanbul Fatih’te bir kadın sokak ortasında saldırıya uğradı.  Kadın, tartıştığı şahıs tarafından sokak ortasında tekme ve yumruklarla darp edildi. Çevredeki bir esnaf ise kadını döven adama yumruk atarak burnunu kırdı.

TEKME TOKAT DÖVDÜ

Olay, 4 Temmuz günü Nişanca Mahallesi’nde saat 04.30 sıralarında yaşandı. Yabancı uyruklu kadın, tartıştığı adamın otomobilinden inerek yürümeye başladı. Otomobilin sürücü koltuğundan inen saldırgan adam, kadının peşinden koşarak durmasını söyledi. Sokak ortasında kadını yakalayan saldırgan, boğazına sarılarak yumruklamaya başladı. Yabancı uyruklu kadın aldığı yumruk darbeleriyle yere yığıldı. Yerdeki kadının saçını tutan saldırgan, tokat ve yumruk darbeleriyle saldırmaya devam etti.

Sokak ortasında kadına şiddet: Dövdü, yerde sürükledi, esnaf burnunu kırdı

ESNAF BURNUNU KIRDI

O sırada bir dükkanda bulunan bir esnaf, olaya müdahale etti. Esnaf, kadına saldıran adama yumruk atarak burnunu kırdı. Yaşananların ardından taraflar ayrılarak olay yerinden uzaklaştı.

DARP ANLARI KAMERADA

Sokak ortasında kadının uğradığı şiddet bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, yabancı uyruklu kadının otomobilden inerek yürüdüğü görülüyor. Kadının arkasından koşan saldırgan, tekme ve yumruklarla saldırıyor. Daha sonra saldırgan adam kadını sürükleyerek götürürken esnaf olaya müdahale ediyor. Esnafın vurduğu yumrukla burnu kırılan adam olay yerinden uzaklaşıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...