Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Temmuz 2014 14:08

Esrarengiz hayvan iskeleti görenleri şaşırttı!

Kahramanmaraş'ın Göksün ilçesi yakınlarında bulunan Turnadağ mevkiinde bulunan esrarengiz hayvan iskeleti görenleri şaşırtıyor.

Esrarengiz hayvan iskeleti görenleri şaşırttı!
Kahramanmaraş, Göksün, hayvan iskeleti, esrarengiz hayvan iskeleti

Turnadağ bölgesinde yaşayan bir grup köylü tarafından ormanlık alan içerisinde kayalık alanda esrarengiz bir hayvan iskeleti bulundu. İki ayaklı, uzun boyunlu ve güçlü dişleri olan hayvan iskeletinin hangi hayvana ait olduğunu anlamayan vatandaşlar, iskeletin incelenmesi üzerine yaptığı girişimlerden de sonuç alamadı. İskeleti bulan köylüler Turnadağ bölgesinde renkleri siyah ve yaklaşık 1 metre boyunda olan ve arka iki ayağı bulunan hayvanlar gördüklerini, bu hayvanların ise kayalardan 20 metre uzağa sıçrayarak hareket ettiğini iddia etti. Turnadağ köylüleri şimdi bu iskeletin hangi hayvana ait olduğunun incelenmesi için yetkililerden yardım bekliyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...