Tgrt Haber
08 Temmuz 2015 12:51

Esrarengiz ölümler için özel ekip oluşturuldu

Adana'nın Tufanbeyli ilçesine bağlı Çukurkışla Mahallesi'nde 4 büyükbaş hayvanın telef olmasının ardından ölen karı kocanın defin işlemleri için özel sağlık ekibi oluşturuldu.

Esrarengiz ölümler için özel ekip oluşturuldu
adana, ölümler,

Çukurkışla Mahallesi Kireç mevkisinde 10 gün önce Tahsin Özmen'in büyükbaş hayvanlarının rahatsızlanmasının ardından 4 büyükbaş hayvan telef olurken, aynı gün Zülfiye Özmen, dün ise Selahattin-Mine Özmen tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybetti. Özmen çiftinin ve hayvanların neden öldüğü bir türlü belirlenemeyince hastalığın bulaşıcı olması riskine karşılık alarm verildi.
Adana İl Sağlık Müdürlüğü olaya el koyarak cenazelerin yıkanması ve defin işlemleri için özel ekip oluşturuldu. Cenaze işlemlerini yapacak olan sağlık ekibi ve imam sağlık müdürlüğünden özel kıyafetler giydirilerek morga girip işlemleri yapacak. Daha sonra cenazeler bir tabutun içine konup hiç açılmaması için mühürlenerek yine özel ekip tarafından köye götürülerek defnedilecek.
Cenazeler halen Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi morgunda bekletiliyor. Cenazeler bugün yapılan özel işlemlerinin ardından toprağa verilecek. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...