Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 May 2019 16:39

Eurovision’da jüri hatası düzeltildi

Eurovision yarışmasında sürpriz başarı elde eden Kuzey Makedonya yarışmacısı Tamara Todevska, jüri hatasının düzeltilmesinin ardından bir sıra yükseldi.

Eurovision’da jüri hatası düzeltildi
eurovision,

Eurovision şarkı yarışmasında Beyaz Rusya jürisinin oy sayımı hatasının düzeltilmesi, yarışmadaki ilk 4 sırayı etkilemedi ancak Kuzey Makedonya yarışmacısının bir sıra yükselmesini sağladı. Sürpriz bir başarıya imza atan Kuzey Makedonya yarışmacısı Tamara Todevska, oy hatasının düzeltilmesiyle genel sıralamada 8. sıradan 7. sıraya yükselerek jüri oyları sıralamasında ise birinci sırayı almış oldu. 

18 Haziran Cumartesi günü İsrail'in başkenti Tel Aviv’de gerçekleştirilen Eurovision şarkı yarışmasında Kuzey Makedonya’dan Tamara Todevska, Proud (Gururlu) şarkısıyla mücadele etmişti. 

Bugüne kadarki Eurovision yarışmaları arasında Kuzey Makedonya'ya en büyük başarıyı getiren Tamara, ülkesinde büyük bir coşkuyla karşılandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...