Tgrt Haber
22 Nisan 2014 18:46

Evden 22 kamyon, 30 traktör çöp çıktı

Elazığ Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, vatandaşların şikayeti üzerine Kırklar Mahallesi Kılıç Sokak'ta bir evde temizlik çalışması yaptı. Bir evden 22 kamyon, 30 traktör çöp çıktı.

Evden 22 kamyon, 30 traktör çöp çıktı
elazığ, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, temizlik işleri müdürlüğü, çöp ev, Genel olaylar haberleri, Genel olaylar,

Yapılan çalışma sonrası ortaya çıkan tablo ise görenleri şaşırttı. 80 yaşlarında ve akli dengesi yerinde olmayan bir vatandaş, evinin arka bahçesini adeta çöp döküm alanına çevirdi. Yapılan temizlik çalışması sonrası 3 yıldır atılmayan ve çevreye rahatsızlık veren çöpler, Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından saatler süren çalışma sonrasında güçlükle çıkarıldı. Akli dengesi yerinde olmayan vatandaşın, daha önce de evinde ve evinin arka bahçesinde yüklü miktarda çöp biriktirdiği ve bu atık maddeleri topladığı öğrenildi. Ekiplerin çalışma yaptığı sırada evden dışarı çıkmayan yaşlı adam, temizlik çalışmalarına da engel olmadı. Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler 3 yıl içerisinde biriken 22 kamyon ve 30 traktör çöpü yaklaşık 5 saatte temizledi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise bu tür vakaların zaman içerisinde sadece Elazığ'da değil, ülkenin her yerinde görülebildiğini ve önemli olanın çevre sakinlerine zarar verilmeden konunun çözüme kavuşturulması olduğunu kaydederek, ekiplere teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...