Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Şubat 2016 08:44

Evinin önünde ayaklarından vuruldu

Konya’da bir kişi, alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada evinin önünde ayaklarından vuruldu.

Evinin önünde ayaklarından vuruldu
ayaklarından vurulma, evinin önü

Olay, saat 05.30 sıralarında, merkez Selçuklu ilçesi Sancak mahallesindeki Kuzey Kent Sitesi önünde meydana geldi. İddiaya göre, içkili bir mekanda arkadaşlarıyla alkol aldıktan sonra evine dönen Mevlüt D. (38), aralarında alacak verecek sorunu olduğu öğrenilen Şakir Ö. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Şakir Ö., tabancayla Mevlüt D.’nin iki ayağına ateş ederek kaçtı. Yaralanan Mevlüt D. yaşadığı apartmanın girişindeki merdivenlere kadar gelerek yardım istedi. Mevlüt D.'nin yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri geldi. İlk müdahalesi yapılan Mevlüt D., ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis, evin önünde yaptığı incelemelerde çok sayıda boş kovan buldu. Olaya karışan Şakir Ö.'nün yakalanması için çalışma başlatıldı.  

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...