Tgrt Haber
03 Aralık 2014 14:00

Evlatlık verilmek istenen üçüzlere sahip çıktı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bakamadıkları üçüz bebeklerini evlatlık vermek isteyen aileye yardımda bulundu.

Evlatlık verilmek istenen üçüzlere sahip çıktı
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı, Fatma Şahin, üçüzler, evlatlık,

İnşaatta işçilik yaparak geçimini sağlayan  Sudenaz (8) ve Busenaz (5) adında iki kızı bulunan baba Mahmut Aslan ve anne Canan Aslan’ın 5 ay önce üçüzleri Şükrü, Osman ve Cafer dünyaya geldi. Sürekli bir işi bulunmadığı için ailesini geçindirmekte zorluk çeken baba Mahmut Aslan, bir süre önce maddi imkansızlıklardan dolayı üçüz bebeklerini evlatlık vermek istedi. Aileye yardım etmek için harekete geçen Fatma Şahin, çocukların mama, kıyafet ve bez ihtiyacının karşılanması için talimat verdi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Büyükşehir Gıda Bankası Yardım Gönülleri Derneği talimat doğrultusunda üçüzlerinin eksiklikleri ve ailenin kömür ihtiyacını da karşıladı. Aldıkları hediyeleri üçüzleri evinde ziyaret ederek veren Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ayrıca baba Aslan’a da bir inşaat firmasında iş imkanı sağladı. Aile de, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.(Haber7)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...