Tgrt Haber
01 Haziran 2015 11:23

Eyüp'te metro inşaatında doğalgaz borusu patladı

Eyüp Yeşilpınar'da devam eden metro inşaatı çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı. İGDAŞ, metro inşaatı sırasında delinen doğalgaz borusu ile ilgili açıklama yaptı.

Eyüp'te metro inşaatında doğalgaz borusu patladı
eyüp, metro istasyonu, doğalgaz patlaması,

Edinilen bilgilere göre olay Yeşilpınar'da sabah saatlerinde meydana geldi. Metro şantiyesinde devam eden çalışmalar sırasında doğalgaz borusu büyük bir gürültü ile patladı. Olay yerine itfaiye, polis ve doğalgaz ekipleri sevk edildi. Doğalgaz ekipleri gaz sızıntısı ile ilgili çalışmalara başlarken, polis ise çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. 
İGDAŞ tarafından Eyüp'te metro inşaatı sırasında delinen doğalgaz borusuyla ilgili yapılan açıklamada, “İGDAŞ ekipleri olaya müdahale etmiş, gerekli güvenlik önlemlerini alarak gaz akışını kesmiştir. Hasar nedeniyle doğalgaz verilemeyen herhangi bir sokak bulunmamaktadır” denildi.
İGDAŞ tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bugün saat 10.00 sularında, Alibeyköy Çırçır Mahallesi itfaiye önünde metro inşaatıyla ilgili yapılan çalışma sırasında doğalgaz ana dağıtım hattına zarar verilmiştir. 187 Doğalgaz Acil Hattı’na gelen ihbar üzerine İGDAŞ ekipleri olaya müdahale etmiş, gerekli güvenlik önlemlerini alarak gaz akışını kesmiştir. Hasar nedeniyle doğalgaz verilemeyen herhangi bir sokak bulunmamaktadır.” 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...