Tgrt Haber
12 May 2015 15:39

Fabrikada yangın! 3 kişi dumandan etkilendi

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde bir tekstil fabrikasında yangın çıktı.

Fabrikada yangın! 3 kişi dumandan etkilendi
fabrika yangını, tekirdağ

Dumandan etkilenen biri itfaiyeci toplam 3 kişi, tedavi altına alındı. Yangın, Tekirdağ’ın Ergene ilçesine bağlı Velimeşe Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir tekstil fabrikasında çıktı. Edinilen bilgiye göre, kazan dairesinde başlayan yangın kısa sürede rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Çatıyı saran yangın yandaki diğer bir tekstil fabrikasına da sıçrayınca kısa sürede büyüdü. Yangına itfaiye ekipleri gelinceye kadar ilk önce fabrikada çalışan işçiler ardından da civardaki diğer fabrikaların işçileri müdahale etti.
Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın yaklaşık bir saat sonunda kontrol altına alınabildi. Çıkan yangında itfaiye eri Hasan Açık, fabrikada çalışan Talat Şimşek ile ismini öğrenilemeyen bir kişi dumandan etkilenerek tedavi altına alındı. Yangında can kaybı olmazken, iki fabrikada da büyük maddi hasar olduğu belirtildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...