Tgrt Haber
17 Ekim 2015 20:55

Faruk Çelik Urfa’da bir ilke imza attı

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, video-konferans sistemi ile Urfa’da bir ilke imza atıyor!

Faruk Çelik Urfa’da bir ilke imza attı
faruk çelik,

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Faruk Çelik, seçim bölgesi olan Şanlıurfa’da daha fazla seçmene ulaşabilmek, faaliyetlerini ve projelerini daha fazla Urfalı ile paylaşabilmek amacıyla bir ilke imza attı. Faruk Çelik, il genelinde partisinin Kadın ve Gençlik kollarının belirlediği evlere kurulan video-konferans sistemi ile Urfalıların evlerine konuk oluyor.

13 Ekim 2015 tarihinde başlayan ve seçime kadar devam edecek olan video-konferans sistemi, her gün iki aşamalı olarak gerçekleştiriliyor. Günde iki kez uygulanan programın gündüz saatlerinde olanı Şanlıurfalı hanımlara yönelik, akşam saatlerinde olanı ise erkeklere yönelik olarak gerçekleştiriliyor.

Yayın, evlerde televizyondan izlenirken, aynı zamanda akurfa.tv internet adresinden de eş zamanlı olarak yayınlanıyor.

Faruk Çelik, programda; Urfa’ya yapılan yatırımları, partisinin hizmetlerini anlatırken, Türkiye gündemini de değerlendiriyor. Program sonunda, Urfa’da farklı evlerden canlı olarak gelen soruları bizzat okuyup cevaplıyor. Çözülmesi gereken sorunları ilgili birimlere anında iletiyor.

Faruk Çelik, Urfa’da uyguladığı video-konferans sistemi ile günde ortalama 3000 kişiye direkt ulaşıyor.

Faruk Çelik video konferans sistemi ile ilgli bir soruya şöyle cevap verdi:

"Urfa’daki seçim çalışmalarımız yoğun ve aralıksız olarak devam ediyor. Bu kapsamda daha fazla seçmene nasıl ulaşabiliriz? sorusunu sorduk kendimize ve teknolojinin imkanlarından faydalanmaya karar verdik. Bu metodu Urfa’da ilk kez biz uyguluyoruz. Bu sistem ile teknolojinin imkanlarını en iyi ve etkili şekilde kullanıyoruz. Daha fazla seçmene ulaşıyor, onların sorularını birinci ağızdan cevaplıyoruz. Her gün Urfalı kardeşlerimizin evine misafir oluyoruz. Her gün farklı bir eve konuk olduğumuz video-konferans sistemi ile halkımıza ulaşmayı seçim gününe kadar sürdüreceğiz. Urfalıların programa gösterdikleri ilgi bizi ziyadesi ile mutlu ediyor.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...