Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Mart 2018 14:35

Faruk Özlü: Kahraman askerlerimiz destan yazıyor

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Kahraman askerlerimiz, sınırlarımızı tehdit eden teröristlere karşı, destan yazıyorlar." dedi.

Faruk Özlü: Kahraman askerlerimiz destan yazıyor
Bilim,Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü,Zeytin Dalı Harekatı,

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, partisinin Defne İlçe Kongresinde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin her yerinde kongrelerinin büyük bir coşku ve kardeşlik içinde devam ettiğini söyledi.

Zeytin Dalı Harekatının devam ettiğini hatırlatan Özlü, "Kahraman askerlerimiz, sınırlarımızı tehdit eden teröristlere karşı, destan yazıyorlar. Haklı ve meşru davamızı, her koşulda savunacağımızı, herkes çok iyi bilmelidir. Egemenlik hakkımızı, sınırlarımız içinde veya dışında, canımız pahasına da olsa savunacağımızı herkes anlamalıdır. Kararlılığımızdan sapmadan, tavrımızı sürdürmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Özlü, 2019 seçimlerinin, Türkiye için bir dönüm noktası olacağını vurguladı. Türkiye'nin bölgesel güç, küresel bir oyuncu olduğunu belirten Özlü, dolayısıyla büyük Türkiye hedefine yürürken en önemli virajın 2019 seçimleri olacağının altını çizdi.

Özlü, AK Parti'nin her ferdine, her zamankinden çok daha önemli görevler düştüğünü dile getirdi. Kapı kapı, ev ev, sokak sokak dolaşıp haklı davalarını anlatacaklarını ifade eden Özlü, "İnşallah 2019'da, hep birlikte büyük bir zafere daha imza atacağız." diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...