Tgrt Haber
05 Temmuz 2021 13:32

Fatih'te Afganistanlılar birbirine girdi: 2 ölü

İstanbul Fatih'te birlikte bir binanın bodrum katında yaşan Afganistan uyruklu iki kişi arasında kavga çıktı. Bıçakların ve yumrukların konuştuğu kavgada 2 kişi hayatını kaybetti.

Fatih'te Afganistanlılar birbirine girdi: 2 ölü
İstanbul,Kavga,Fatih

İstanbul Fatih'te bir binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüşmesiyle evde arbede yaşandı. Olayda bıçak darbeleriyle iki kişi ağır yaralanırken şüpheli, ekipler olay yerine gelmeden hızla kaçtı.

ÇEVREDEKİLER YARDIMA KOŞTU

Ağır yaralananlar biri evden çıkarak sokak ortasında kanlar içerisinde yere yığıldı. Çevredekiler ağır yaralı kişiye yardıma koşarak hayatta tutmaya çalışsa da başarılı olamadı. O anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri olayda ağır yaralanan 2 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde incelemelerini gerçekleştiren polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

"KAN REVAN İÇİNDEYDİ"

Olay yerinde yaşadığı korku dolu anları anlatan bir vatandaş, “Cama çıkmıştım bir anda çocuğu karşımda gördüm. Kan revan içindeydi. Ne olduğumu şaşırdım. Düştü tekrar kalktı, tekrar düştü. Ben bağırmaya başladım çocuğu görünce havlu verdim çünkü bayağı kan fışkırıyordu. Üstünden kanı bastırmaya çalıştılar ama yine de bayağı kan kaybetmişti Daha sonra polis geldi bir kaç kişi kaçtı biz görmedik onları. Bir ölü evden çıkarıldı diğeri de burada kapının önünde ölmüştü” şeklinde konuştu

Olay anında sokakta olan bir esnaf, “Olayın tam detayını bilmiyoruz. Birisi dışarıya çıktı ona kalp masajı yaptılar. Daha sonra evde olan diğer arkadaşları kaçıp gidiyorlar. Bir saat önce gelip bizden alışveriş yaptılar ama yiyemeden vefat ettiler” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...