Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Aralık 2020 00:47

Fethiye'de göçmen kaçakçılığı yapan 6 kişi tutuklandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 13 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Fethiye'de göçmen kaçakçılığı yapan 6 kişi tutuklandı
fethiye,

Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Grup Amirliği ekipleri değişik pansiyon ve otellerde kalan göçmenlerin yurt dışına kaçırılacağı bilgisi alınması üzerine çalışma başlattı. Ekipler, Faralya Mahallesi'ndeki ormanlık alanda aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu Suriye, İran ve Irak uyruklu 97 göçmeni yakaladı. Organizatör oldukları iddiasıyla biri Irak uyruklu 10 şüpheli de gözaltına alınırken, sorguda gözaltı sayısı 13’e çıktı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 13 şüpheliden, Ö.K, M.Ç. ve R.T. savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.
G.A., R.K., D.P., N.İ., A.B. B.A.S çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklanırken, O.E., S.N, Y.T. ve S.G kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...