Tgrt Haber
04 Haziran 2021 17:53

FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni tutuklandı

MİT operasyonuyla yakalanarak Türkiye’ye getirilen FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni tutuklandı
fetö,fethullah gülen,yeğeni,selahaddin gülen

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde bir araya geldiği programda, “Yakında FETÖ takımından da önemli bir ismi açıklayacağız, şu anda elimizde. Kimi yakaladık, hesaba çektik, onun açıklamasını da yapacağız” ifadelerini kullanarak FETÖ’ye yönelik operasyonu dile getirmişti.

MİT OPERASYONUYLA YAKALANDI

FETÖ’nün sözde ülke sorumluları arasında yer alan birçok isimle akrabalık bağı olan Selahaddin Gülen, MİT operasyonu ile yakalandı. Örgüt elebaşının talimatı üzerine FETÖ'nün mahrem yapılanmasının yardımıyla yurt dışına kaçan Selahaddin Gülen, 4 gün önce MİT tarafından yurt dışında yapılan operasyonla Türkiye'ye getirildi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GETİRİLDİ

Ankara Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan Gülen, sağlık kontrolünün ardından adliyeye getirildi. Soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısına ifade veren şüpheli, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi .Nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan Gülen, "silahlı terör örgütü yöneticiliği" suçundan tutuklandı.

FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni tutuklandı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...