Tgrt Haber
20 Temmuz 2021 10:39

FETÖ'cü Adil Öksüz'ün Akıncı Üssü'ndeki görüntüleri ortaya çıktı

FETÖ'nün TSK'daki hava imamı Adil Öksüz'ün, 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminin yönetildiği Akıncı Üssü'ndeki görüntüleri ilk kez ortaya çıktı.

FETÖ'cü Adil Öksüz'ün Akıncı Üssü'ndeki görüntüleri ortaya çıktı
adil öksüz,akıncı üssü,fetö

15 Temmuz'daki hain darbe girişimini yöneten FETÖ'nin TSK'daki hava imamı Adil Öksüz'ü yalanlayan görüntüler ortaya çıktı. Darbe girişiminin bastırılmasından sonra kaçarken yakalanan ve sorgusunda Kahramankazan'a arsa bakmaya gittiğini iddia eden Adil Öksüz'ün darbe gecesi Akıncı Üssü'nde olduğunu kanıtlayan görüntüler yayınlandı.

ASKERLER TARAFINDAN UĞURLANIYOR

15 Temmuz gecesi Ankara'da Meclis'i bombalayıp terör estiren pilotların talimat aldığı, 143. Filo Komutanlığının güvenlik kameralarına yansıdı. Darbe girişiminin başarısız olduğunu anlayan Adil Öksüz, 16 Temmuz sabahı Jandarma Genel Komutanlığı mahrem imamı Nurettin Oruç ile beraber Öğretmen Gazinosu'nun önünde görüldü. Görüntülerde gazino kapısının önünde büyük bir kalabalığın toplandığı, sivil kıyafetli Adil Öksüz'ün elinde çantasıyla kapının önündekilerle konuştuğu, kapıdaki kalabalık asker grubunun da sivil imamları uğurladıkları görülüyor. Bu uğurlamadan sonra da Öğretmen Gazinosu'nun bir anda boşalması dikkat çekiyor.

Öksüz'ün Akıncı Üssü'nden firar etmeden önceki bu görüntüleri, Akıncı Üssü'nde olmadığını iddia eden darbecileri bir kez daha yalanladı. İşte o görüntüler...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...