Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Ağustos 2021 12:41

FETÖ'cü eski Yargıtay üyesi Yılmaz Tosun yakalandı

Son dakika haberi: Hakkında aranma kararı ve 6 yıl 3 ay kesinleşmiş cezası bulunan FETÖ'cü Eski Yargıtay Üyesi İhraç Hakim Yılmaz Tosun'un yakalandı..

FETÖ'cü eski Yargıtay üyesi Yılmaz Tosun yakalandı
FETÖ,yargıtay,Hakim Yılmaz Tosun

Son dakika haberi Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce hakkında aranma kararı ve 6 yıl 3 ay kesinleşmiş cezası bulunan eski Yargıtay üyesi ve ihraç hakim Yılmaz Tosun, Ankara Bahçelievler’de yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce kurulan özel ekibin yaptığı çalışma sonucunda, hakkında aranma kararı ve 6 yıl 3 ay kesinleşmiş cezası bulunan eski Yargıtay üyesi ve ihraç edilen hakim Yılmaz Tosun isimli şüpheli, Bahçelievler Mahallesi'nde yakalandı. Ekiplerin yaptığı teknik ve fiziki takip sonucu şüphelinin, zaman zaman kullandığı tespit edilen araç takibe alındı. Uzun takipler sonucu şüpheli, Bahçelievler Mahallesi'nde kullandığı belirlenen araç ile seyir halindeyken ekiplerce durdurularak yakalandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...