Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Ağustos 2022 21:16 - Güncelleme : 15 Ağustos 2022 22:10

FETÖ’nün öğretmenlerden sorumlu sözde imamı yakalandı

Hakkında 8 yılı aşkın kesinleşmiş hapis cezası bulunan FETÖ'nün Afyonkarahisar'daki öğretmenlerden sorumlu sözde imamı, polis ekiplerinin çalışmaları sonucu kıskıvrak yakalandı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
FETÖ’nün öğretmenlerden sorumlu sözde imamı yakalandı
afyonkarahisar,fetö,gözaltı

Afyonkarahisar’da FETÖ/PDY terör örgütü’nun haberleşme ağı Bylock ve Eagle kullanıcısı olduğu tespit edilen ve hakkında 8 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulanan örgütün öğretmenlerden sorumlu sözde imamı yakalandı.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü tarafından aranan şahıslara yönelik İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Tem Şube Müdürlüğümüzce yürütülen müşterek çalışma çerçevesinde, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü'ne üye olmak suçundan aranan bir kişiye yönelik operasyon düzenlendi.

2016'DA İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Düzenlenen operasyonda; 2016 yılında Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından işlem yapılan, Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürlüğünde öğretmen olarak görev yaparken KHK ile ihraç edilen, FETÖ/PDY terör örgütü içerisinde öğretmenlerden sorumlu sözde imam olarak görev yapan ve hakkında 8 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hüküm bulunan Bylock ve Eagle kullanıcısı K.Ü. isimli şahıs; Erkmen Fevzi Çakmak mahallesinde yapılan araştırma neticesinde yakalanarak gözaltına alındı. Şahıs, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edilecek.

FETÖ’nün öğretmenlerden sorumlu sözde imamı yakalandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...