Tgrt Haber
04 Temmuz 2018 05:25

FETÖ'nün Pensilvanya'daki 'hamisi'

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen ve destekçilerinin Pensilvanya'nın Ross belediyesine bağlı Saylorsburg beldesinde kurdukları çarpık ticari ilişkiler, bölgede yaşayan Amerikalıların tepkisine neden oluyor.

FETÖ'nün Pensilvanya'daki 'hamisi'
FETÖ,pensilvanya,hamisi

FETÖ'nün Pensilvanya eyaletindeki 'Golden Generation (Altın Nesil)' kampının bulunduğu kasaba sakinleri, örgütün yerel yöneticilerle kurduğu ticari ilişkiler sayesinde elde ettiği ayrıcalıklardan 'Eğer Gülen’e yakınsan ruhsatı alırsın, değilsen izin filan alamazsın, çok zorluklara girersin çünkü Gülen, kasaba yönetimini kontrol ediyor.” diyerek şikayet ediyor. Bölgedeki Kostonbador çiftliğinin sahibi 72 yaşındaki David Bonser, AA muhabirine yaptığı açıklamada FETÖ mensuplarına imar ve ruhsat işlerinde ayrıcalıklar sağlandığına işaret etti. 'Esas nokta şu: Amerika’ya ve siyasetçilere ne yapıyor, onlara ne ödüyor? Yöneticilerimizi kontrol etmek için kullanılan bu para nereden geliyor?” FETÖ kampındaki bazı binaları yapan, eşi ve kendisi Türkiye'de 6 yıldızlı otelde 'krallar gibi' ağırlanan bölgenin yerel yöneticilerinden Howard Beers'in örgütle yakın ilişkileri sorgulanıyor. Beers, AA muhabirinin FETÖ ile ilişkisi ve hakkındaki iddialarla ilgili sorularını cevapsız bıraktı...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...