Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Temmuz 2016 09:19

FETÖ’nün sözde sıkıyönetim komutanı tutuklandı

Darbe girişiminin ardından Uşak’a sıkıyönetim komutanı olarak görevlendirileceği belirlenen Jandarma Albay Şahin Keskinkılıç tutuklandı.

FETÖ’nün sözde sıkıyönetim komutanı tutuklandı
Askeri darbe

Askeri darbe girişiminin başarılı olması halinde Uşak’a sıkıyönetim komutanı olarak görevlendirilmesi planlanan Jandarma Albay Şahin Keskinkılıç, görev yeri olan Ankara’da düzenlenen operasyonla yakalanarak Uşak’a getirilmesinin ardından Emniyetteki ifade alma sürecinde susma hakkını kullandığı öğrenildi. Albay Keskinkılıç, Uşak Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından akşam 21.00 sıralarında Uşak Adliyesine getirilerek hakim karşına çıkarıldı. Keskinkılıç, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece, "silahlı terör örgütü kurmak" ve "anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...