Tgrt Haber
16 May 2021 13:56

Filistinli baba çektiği video ile yardım istedi

İsrail'in saldırılarında oturdukları apartmanın bombalanması nedeniyle ailesiyle birlikte mahsur kalan Filistinli baba çektiği video ile yardım istedi.

Filistinli baba çektiği video ile yardım istedi
Filistinli baba

Sosyal medyadan paylaştığı videoda, oturdukları apartmanın bombalandığını, merdivenlerin dairenin kapısını kapattığını belirten Filistinli baba Sami Sakullah, "Görüyorsunuz, evimde, eşim ve çocuklarımla mahsur kaldık. Duvarlar çatlamış. Mahsur kaldık burada." dedi

AİLE KURTARILDI

Baba Sakullah'ın yardım istediği videoyu izledikten sonra harekete geçen sivil savunma ekipleri, evin balkonuna dayadıkları merdivenle baba, anne ve 4 çocuktan oluşan aileyi kurtarmayı başardı.

Daha sonra bir televizyon kanalına konuşan Baba Sakullah, yaşadıkları o anları paylaştı.
"Önce çok güçlü patlama sesleri duyduk, daha sonra da apartmanın bir kısmı bombalandı" diyen Sakullah, en üst katta oturmaları nedeniyle zarar görmediklerini ancak apartman merdivenlerinin kapıyı kapatması dolayısıyla evde mahsur kaldıklarını anlattı.

UYARI YAPILMADI

Diğer katlarda oturanlardan enkaz altında kalanların ve kayıpların olduğunu aktaran Sakullah, İsrail'in bir ön uyarı yapmaksızın saldırı düzenlediğini söyledi.
Sakullah, sivil savunma ekiplerince merdivenle evden tahliye edildikleri sırada dahi çevrelerindeki İsrail saldırılarının devam ettiğini sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...