Tgrt Haber
20 Temmuz 2022 10:09 - Güncelleme : 20 Temmuz 2022 10:12

Firari FETÖ’cüler dağ evinde yakalandı

Adana’da FETÖ yöneticiliği ve üyeliğinden kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan biri ihraç komiser, diğeri polis memurunu dağ evinde yakalandı. Drone destekli yapılan operasyonda şahısların aynı zamanda Bylock kullanıcısı olduğu ortaya çıktı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Firari FETÖ’cüler dağ evinde yakalandı
fetö,operasyon

Adana’da bir dağ evinde iki kişinin kaldığı ve hiç dışarı çıkmadığı ihbarı sonrasında polis ekipleri harekete geçti. İhbarı değerlendiren terör ekipleri dağ evini takibe alırken yapılan incelemede şüphelilerin kimlikleri tespit edildi. Dağ evindekilerin FETÖ’de yöneticilik yaptığı öne sürülerek emniyet teşkilatından ihraç edilen komiser Fatih Issı (51) ile polis memuruyken ihraç edilen İbrahim Şeker’in (38) saklandığı ortaya çıktı. Issı’nın yöneticilik suçlamasıyla 8 yıl 9 ay, Şeker’in ise üyelik suçlamasıyla 6 yıl 4 ay hapis cezası aldığı belirlendi.

DRONE DESTEKLİ OPERASYON

Polis bu tespitleri yaptıktan sonra eve özel timlerle birlikte operasyon için düğmeye bastı. Polis şafak vakti yaptığı operasyonda termal drone da kullandı. Drone destekli yapılan operasyonda polis iki hükümlüyü de evinde yakaladı. Polisin evde yaptığı aramada para, terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in kitaplarını ele geçirdi. Hükümlüler daha sonra emniyete getirildi. Hükümlülerin aynı zamanda Bylock kullanıcısı olduğu da öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan hükümlüler daha sonra adliyede oradan da cezaevine götürüldü.

Firari FETÖ’cüler dağ evinde yakalandı

Firari FETÖ’cüler dağ evinde yakalandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...